Tutku İç Giyim

Tutku İç Giyim Nedir?

Tutku iç giyim üretici markası seher mensucat olan ve fabrika satış mağazası tutku iç giyim olan İstanbul merkezli bir firmadır. Bu firmanın “Tutku” adında bir markası vardır. Bu markanın yüzlerce toptan iç giyim ürünü mevcuttur. Seher mensucat üretici bir firmadır. Kumaşı, ipliği, pamuğu kendisi üretmektedir. Onlarca fabrikası yüzlerce fason üreticileri mevcuttur.



Tutku İç Giyim Fiyatları

Tutku iç giyim fiyatları enflasyonun arttığı her gün artmaktadır. İç giyim ürünlerinin fiyatları bir anda %400 artmıştır. Bu fiyatların önüne geçebilmek, fiyatları aşağılara düşürebilmek için hepimize büyük bir iş düşmektedir. Öncelikle enflasyonun düşmesi gerekmektedir. Üretici firmalar hammaddeyi dışardan dolar ile aldığı için fiyatlardaki artışın sebebi bu yüzdendir.

Tutku İç Giyim Modelleri

Üretici firma olan seher mensucat tutku iç giyim markasının yaklaşık 150-200 farklı model ürününü üretmektedir. Üretici firma her geçen gün farklı ürünler çıkarmakta ve birçok iç giyim ürününü üretmektedir. Tutku markasının birçok farklı ürünü mevcuttur. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz;

Tutku erkek atlet,

Tutku bayan atlet,

Tutku çocuk atlet,

Tutku erkek külot,

Tutku bayan külot,

Tutku çocuk külot ve daha yüzlerce iç giyim ürünü. Bunlar başlıca satmış olduğu ürünlerdir.

Tutku İç Giyim Nereden Alınır?

Tutku iç giyim ürünlerinin nereden alınacağı konusunda size güzel bilgiler aktaracağız. 1987’den beri tutku iç giyim ürünleri satan toptan tutku iç giyim firması sahipleri tutku iç giyim ürünlerini toptan olarak satmakta olup, e-ticaret sektörünün devi olma konusunda emin adımlarla ilerlemektedirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ucuz Çorap

Vücut Çorabı Nedir ? Neden Tercih Edilir ?

Her İhtiyaca Uygun Çorap